Openingstijden:

Ma - Zat. 17.00 - 22.00
Zo. en Feestdagen
16.00 - 22.00
Farmer's Steakhouse
Nieuwstraat 74/B
7311 BT Apeldoorn
Tel: 055 5220985
info@farmerssteakhouse.nl

De verrassingen van Farmer's Steakhouse

Het eerste dat u proeft als u bij Farmer's Steakhouse binnenkomt, is de sfeer. De authentieke sfeer van een steakhouse, met de houten zoldering, de plavuizen vloer, de hoge ramen, de houten tafels en de zware gietijzeren kachel. In deze nostalgische ambiance bieden we plaats aan 75 gasten.

En, eerlijk is eerlijk, veel van onze gasten weten ons al blindelings te vinden. Zij komen elk jaar uit de verre omtrek naar Apeldoorn voor een onvervalste steak van Farmer's Steakhouse. Heerlijk gekruid volgens eigen recept, gegrild op gloeiend lavasteen in de open keuken. Met onverwachte specialiteiten op de menukaart, zoals een steak van scharrelrund, zalm en forel.

In elk seizoen is het overigens goed toeven in ons steakhouse. 's Winters geniet u van de intieme sfeer, 's zomers blijft het klimaat aangenaam dankzij de airconditioning.

Uw gastvrouw is Saskia Huisman, die al in 1983 bij Farmer's Steakhouse ging werken in de weekenden. Na het behalen van de Hotelschool deed zij ruime ervaring op bij gerenommeerde bedrijven als het Speulderbos en de Keizerskroon. Sinds februari 2000 is Saskia eigenaar van het Farmer's Steakhouse. Zij heet u alvast hartelijk welkom!

Meer weten of reserveren?